YAKINYOL İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
YUKARIYAKINYOL MAH. YUKARIYAKINYOL KÜME EVLERİ YAKINYOL ILKOKULU BLOK NO: 90 HARRAN / ŞANLIURFA
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak,dini değerleri bilen ve saygılı, teknolojiyi etkili kullanmalarını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
2016 TEOG HARRAN İLÇE 1.LİĞİ 2017 EN GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASI 2.LİĞİ 2020 EN GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASI İLÇE 1.LİĞİ
Öğretim Şekli :
SOBA