23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Taş boyama sanatı etkinliğimiz

Mrt

Okulumuz öğretmenleri,öğrencileri ve hayırsever velilerimizin katkılarıyla ramazan kolisi hazırlama ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırma etkinliği düzenledik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart 1915’te milletimizin şanlı tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109.yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Harran Kültür gezisi gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik.

Şbt

Harran ilçe Jandarma Komutanlığımız tarafından öğrencilerimize Jandarma 'nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuza akıllı tahtaların kurulmasıyla birlikte derslerimiz daha eğlenceli ve verimli geçmektedir.

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenledik.

Ortaokul öğrencilermize sağlıklı yaşam semineri düzenledik.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Burhan ÇALIŞKAN tarafından ortaokul öğrencilerimize göz testi uygulandı.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Elif KALİNCİK liderliğinde öğrencilerimizle  kitap tanıtım  etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda oluşan çöpleri ve atıkları daha düzenli bir şekilde imha etmek için çöp alanı yaptık.