ŞANLIURFA / HARRAN - YAKINYOL İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın öncüsü, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

May

Okulumuz  Türkçe öğretmeni Elif KALİNCİK liderliğinde  ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla kitap tanıtım etkinliği gerçekleştirdik.

May

4.sınıf öğrencilerimize okulumuz  Rehberlik Öğretmeni Burhan Çalışkan tarafından İmam Hatip Ortaokulullarının tanıtımı yapıldı.

May

Din kültürü öğretmenimiz Mustafa YAPICI okulumuz öğrencilerine dini günler ile ilgili bilgilendirme semineri yaptı.

Nis

Okulumuz öğretmenlerine teknoloji okuryazalığı ve dijital beceriler üzerine seminer verildi.

Nis

Kur'an tilaveti ile ilgili hat sanatı örnekleri sınıflarımıza ve okul koridorlarımıza asıdı ve hat sanatı hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Nis

Okulumuzda Fen bilimleri öğretmenimiz Ümmügülsüm Çevik önderliğinde Geri dönüşüm ve sıfır atık kursu açılmıştır.Kursa katılan öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de sıfır atığın ve geri dönüşümün ne kadar önemli olduğunun farkına vardılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz Psikolijik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Burhan ÇALIŞKAN tarfından LGS tanıtımı ve bilgilendirmesi yapıldı.

Mrt

Okulumuz Öğretmenleri  Hz. Muhammed'in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları üzerine  görüş alışverişinde bulunarak sohbet ettiler.

Mrt

Okulumuzda 40 kavram etkinliği gerçekleştirerek öğrencilerimize kavramlar tanıtıldı.

Mrt

Okulumuzda ingilizce dersi etkinlikleri ve ingilizce merdiven giydirmeleri yaptık.

Okulumuzdaki ortaokul öğrencilerine yönelik basketbol turnuvası düzenlendi.

Ock

Okulumuzun bulunduğu Yukarı Yakınyol mahallesinin cami imamı öğrencilerimizi  din görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler hakkında bilgilendirdi.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi daha yakından takip etmek amacıyla akademik takip komisyonu kuruldu.Komisyonda görevli öğretmenlerimiz her ay sonunda ve gerekli görüldüğü zamanlarda  toplanaraak öğrencilerimiz hakkında istişareler yapmaktadır.