Ara

Okul kütüphanemiz öğrencilerimiz araştırma yapabilsin ve okul kütüphanemizde bulunan kitaplardan yararlanabilsin diye Türkçe Öğretmenimiz  Elif KALİNCİK ve okul idaremiz tarafından saat 5'e kadar açık tutulmaktadır.

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine  Rehberlik ve Psikolojik Danışman  Öğretmenimiz Burhan ÇALIŞKAN tarafından  Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları   üzerine   seminer düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile bilmin peşinden  giderek Harran Gözlem Evi ve Harran Ören Yeri gezisi  gerçekleştirdik.Gezimize katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Ezan Okuma Yarışması  ve Kur'an-ı  Kerimi güzel okuma yarışması düzenledik.Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden  Abdulhamit SAMANCI köy camimizde  okul arkadaşlarına namaz kıldırdı.

Kas

Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Okulumuzda ayet ve hadis panosu oluşturarak öğrencilimizi haftanın ayeti ve hadisleri konusunda bilgilendirdik.

Kas

Okulumuz öğrencilerini  sosyal etkinlikler kapsamında deprem tatbikatı  yapılarak ve deprem çantası hazırlatılarak deprem konusunda bilgilendirdik.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni AHMET KAÇMAZ  öğrencilerimizle  Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Eğitim Anlayışı  üzerine söyleşi gerçekletirdi.

Mrt

Okulumuz bahçesini  renklendirmek amacıyla öğrencilerimiz ile birlikte gül fidanı diktik.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle deprem tatbikatımızı öğretmen ve öğrencilerimizle sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz ortaokul öğrencilerimize geleceğe planlama konulu konferans verildi.

Ock

İyi bir öğrenci-öğretmen ilişkisi nasıl olmalı sorusu üzerine öğrencilerimizin hazırladığı çalışma.

Ock

Okulumuz 8/a sınıfı öğrencileri çevreye duyarlı tasarımlar yaptılar ve bu tasarımlarını arkadaşlarına tanıttılar.

Ock

Okulumuz 8/A Sınıfı öğrencilerimizden Kerim Karakuş ilçemiz geneli düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında 2. olmuştur.